Killinger & katte til salg / JeaTri´s Kunst Kuld
JeaTri´s Kunst kuld Født 11. maj 2017
 
 
Far
CH. (N) RGJ Cat`s Darmojed
  Mor
IC. Stella Zolotaya Seredina RU
KBS ns 24 Stamtavle KBL g 23
 

The Kiss: sort sølv tortie tabby pige, hun er en finurlig pige, utrolig kærlig, sommetider vil hun ligge i arm andre gange kun ved siden af, hun elsker at vi leger med hende og sikke hun kan springe  . Hun kan udstilles, men det er inge betingelse.

Starry Night: blå sølv tabby dreng, han er en stille dreng, der bare gerne vil putte i armene på en, han vil elske et hjem, hvor der er masser af tid til hygge.
 
False Start: blå creme sølv tabby pige, hun skulle egentlig blive hjemme som avlskat, men desværre har hun ikke udviklet sig som ønsket, hun søger derfor nyt hjem som kælekat. Mini som vi kalder hende er meget hengiven og kommer med det samme vi får gæster, hun er tålmodig og finder sig i alt, hun vil elske en børnefamilie.

De er fuld vaccineret, chip mærket og registreret i Det Danske Katte register, samt neutraliseret. Der medfølger naturligvis stamtavle og killinge pakke, som indeholder mad, godbider, legetøj, pude kam, børste, negleklipper, cd med billeder og dokumenter. samt en kontrakt der sikre dig som køber og os som sælger.

Prisen er 5000 kr for et ungdyr, Der gives rabat hvis man gerne vil have 2

Kom gerne på et uforpligtende besøg Kontakt på 61758317 el. dkkurilean@gmail.com

Ungdyr der er til salg

Vi har fundet nye hjem