Killinger & katte til salg / Killinge køber fortæller
Alle spørger, hvordan er det at leve sammen med en Kurilean Bobtail, hvordan er deres temperament, sind og opførsel.
Vi kan jo fortælle om hvordan vores er, men da hver kat jo har sin egen personlighed og familierne er forskellige, ja så vil livet med en Kurilean Bobtail, nok også opleves forskelligt, da de jo tilpasser sig familien.

Vi har derfor spurgt vores killingekøbere om de vil fortælle, hvordan det var at få en Kurilean Bobtail og deres hverdag med den/dem er.
Orla, Vildbjerg
Jeg vil gerne fortælle om vores erfaringer og dagligdag med vores to Kurilean Bobtails.
Jeg har før haft almindelige huskatte, Maine Coon og en "halv" British Shorthair.
For ca. 5 år siden stiftede jeg via en annonce bekendtskab med denne fantastiske russiske kat, Kurilean Bobtail.
Vi kørte en søndag ud til Jeanette, der er indehaver af jeatri.dk.
I stuen blev jeg præsenteret for den yndigste lille røde Bobtail pige, som senere fik navnet Petruska. Jeg var bare solgt og fik hende med hjem med det samme, det var gensidig kærlighed ved første blik!
Senere fik jeg lysten til endnu en Bobtail, og jeg talte med Jeanette, og hun kom med den herligste fine lille gråstribede Bobtailkilling der fik navnet Gorbi.
Vores Bobtailkattes adfærd er en del anderledes end de andre katte jeg tidligere har haft erfaring med.
Kattene er ekstremt kærlige katte, legesyge og med en nysgerrighed der er meget charmerende og udfordrende. De elsker at følge med os rundt i hele huset, sætter vi os ned eller lægger os på sofaen, er de der med det samme med deres kærlighed og evige spinden, og jo tættere de kan ligge på dig jo bedre. De er dine venner for livet og fantastisk kærlige og kontaktsøgende.
Kattene er selvfølgelig forskellige, men de er kendetegnende ved at være meget intelligente.
Du kan kalde på dem og de kommer, selvom de ligger og sover nok så godt. De forstår mange ord og sætninger, og man får en klar fornemmelse af, at de forstår og kommunikerer med dig, Jeg har aldrig haft katte der "snakker" så meget, og jeg kan høre på deres "snak" hvad det er de vil.
Vores Petruska elsker ost, og hende har vi lært at sitte og gi' pote, før hun får hendes belønning. Kattene imellem er de bedste venner, og følges ad i tykt og tyndt. Jeg har aldrig oplevet en aggressiv adfærd imellem dem, de er uadskillelige.
Kattene er meget omgængelige og kan sagtens være alene hjemme. Vi har en løbegård til dem, og der tilbringer de adskillige timer ude, både dag og nat.
I starten havde jeg en del problemer med at håndtere kattenes pels, da de jo er langhårede katte og skal vaskes og børstes engang imellem.
Jeanette bistod mig med hendes ekspertise og kom ud til mig og hjalp mig med at klippe Petruska og vise mig og rådgive mig i kattenes pelspleje. Jeanette en meget professionel, seriøs og hjælpsom opdrætter af disse fantastiske katte.
Vi kan varmt anbefale Kurilean Bobtail, og hvis vi i fremtiden skal have andre katte, er vi ikke i tvivl om, at det skal være denne fantastiske race.